Zaterdag 12 December 2020

Vandaag was het eindelijk zover!! De rolstoelbus was klaar en we mochten hem vandaag ophalen.
Ontzettend blij!! 16 weken hard gewerkt met zijn allen. Nogmaals bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen ons doel te verwezenlijken.

 

Woensdag 4 November 2020

Na een kleine tegenvaller van een donatie die was toegezegd, maar niet is nagekomen, bleken we ipv €5000,- nog €7500 nodig te hebben voor ons streefbedrag. Maar door een extra toezegging van een fonds en een hele mooie lieve donatie van Bookies van €5000,- kunnen we jullie nu na precies 16 weken van hard werken het heugelijke nieuws melden dat we ons streefbedrag hebben gehaald . We kwamen nog €500,- te kort, maar we hebben nog de actie van de emballagebonnen van de AH die we nog op moeten halen, en het bedrag wat dan nog overblijft leggen we zelf bij. Wij zullen komende week bij iedereen die voor ons kroonkurken en oud ijzer hebben verzameld dit nog ophalen om alles netjes af te sluiten. Dus zijn er nog mensen die nog kroonkurken of oud ijzer voor ons hebben ingezameld, laat dit dan even weten dan maken we een afspraak om langs te komen.

 

De bus is besteld, en bij de garage is alles in werking gesteld, dus als alles goed gaat dan hopen we eind December te bus op te kunnen halen.

Zondag  Oktober 2020

Na 14 weken hard werken, veel steun en donaties komen we nu op een punt wat we nooit hadden verwacht.... het einde is al in zicht!! We hebben nog €5000,- euro te gaan! Niet durven dromen dat we zo snel al zo dicht bij ons doel zouden komen! Na lang overleg en nadenken hebben we de bus alvast gereserveerd.. maar dit neemt niet weg dat we de aankomende weken/maanden nog hard aan de slag moeten om de laatste €5000,- nog te behalen. Alle aanbiedingen voor kroonkurken, oud ijzer en donaties zijn dus nog van harte welkom. De laatste loodjes!!

 

Woensdag 30 September 2020

Onze actie wordt vanaf nu ook gesteund door 
Musical Maas en Waal. 

https://musicalmaasenwaal.nl/actie-help-lars-op-weg/

Vrijdag 25 September 2020

Visspecialist Bonito uit Ouddorp is ook met een actie voor Lars gestart. 
Een vispakket met 3 a 4 soorten vis voor €7,50, 2 pakketten voor €12,50.

Er staat zelfs een spaarpotje voor Lars in de vitrine van de viskraam. Hoe lief!! 

Dankjewel Jaap!! 

Donderdag 24 September 

Omdat de appelflappenactie een succes was, willen Ron en Marion van Bakkerij Bart Kaatsheuvel ons nog verder op weg helpen. Dit willen ze doen door een worstenbroodjesactie te houden. 
5 worstenbroodjes voor €5,50 waarvan de winst ten goede komt aan "Help Lars Opweg".
De worstenbroodjes zijn vanaf nu te bestellen en de afhaaldag zal zijn op zaterdag 24 Oktober. De worstenbroodjes zullen die nacht vers gebakken worden en zijn ook makkelijk in te vriezen. De afhaallocaties zijn in Kaatsheuvel, Oss, Loosbroek, Schijndel en Druten.

Bij een minimale bestelling van 10 zakken worden ze thuisgebracht, mits het in de buurt is. 

Bestellingen graag via marijke.jacobs@ziggo.nl

 

Donderdag 24 September 2020

10 weken geleden begonnen met de actie voor de rolstoelbus voor Lars. En nu al bijna op de helft! Dit hadden we nooit verwacht! Ontzettend bedankt aan iedereen die ons tot nu toe geholpen heeft op wat voor manier dan ook. We zijn inmiddels een heel team dat zich samen inzet voor Lars. Toppers!! We hopen dat jullie ons de tweede helft ook blijven steunen en helpen. Samen gaan we er komen!  Zijn er mensen die nog een leuke actie hebben om onze actie te steunen dan horen wij dat graag.

Maandag 21 September 2020

Vorige werk belde Jaap van Visspecialist Bonito mij op.. Hij had een verrassing.. heel veel kroonkurken voor Lars. Hij kwam ze vandaag helemaal vanuit Ouddorp brengen.. 

Het was zeker een verrassing!! En wat waren het er veel! Ongelooflijk! Nogmaals dankjewel!

Zondag 6 September 2020

Hierbij de nieuwe tussenstand. 

Echt helemaal geweldig!

Met alle hulp van zoveel lieve mensen zijn we al heel ver gekomen.

We komen telkens een stapje dichterbij.

Maandag 24 Augustus 2020

Wij hebben van Bakker Bart uit Kaatsheuvel de mogelijkheid gekregen om wat "flappen te tappen" om zo snel mogelijk het te behalen bedrag te verwezenlijken..

Uiteraard kan dat nog stééds met de flessendopjes.. Wij hebben nu ook de mogelijkheid gekregen om tegen een mooie prijs VERSE APPELFLAPPEN aan te bieden van Bakker Bart..! Namelijk 5 stuks voor slechts € 5,00,- De nettowinst is helemaal aan ons geschonken door Bakker Bart Kaatsheuvel..! Laat mij in een mailtje weten wat uw bestelling is en u ontvangt dan een tikkie van mij.. De ophaaldatum zal zijn op zaterdag 5 september bij mij in Oss, of in de Hoofdpoort in Kaatsheuvel... Bestel aub op tijd zodat wij een passende planning kunnen gaan maken.. Dankjewel namens Lars..! Stuur uw bestelling naar: marijke.jacobs@ziggo.nl  

Ook kunt u uw bestelling plaatsen via het kopje acties/appelflappen en daar het contactformulier invullen.

Maandag 17 Augustus 2020

Vandaag echt enorm verrast! Twee weken geleden nam Eric Reinders contact met ons op dat hij een container met 5000 liter aan kroonkurken voor ons had. Toen kwam de vraag, hoe krijgen we deze thuis?? 

Eric kwam met het aanbod om deze voor ons naar de plaatselijke schroot en metaalhandel te brengen en het voor ons in te leveren. Afgelopen week kregen we het bericht dat hij het had ingeleverd, maar de opbrengst hield hij nog geheim. Vandaag zijn wij naar Emmen gereden om de opbrengst in ontvangst te mogen nemen. Eric en zijn familie stonden ons bij hun bedrijf Reinders Transport al op te wachten.. Wat een warm welkom kregen we van deze mensen. Na even gezellig gekletst te hebben kregen de kinderen ieder een mooie mok met heerlijke snoepjes erin, en wij een lieve kaart met de opbrengst van de kroonkurken die Eric de afgelopen 4 jaar gespaard heeft! Onvoorstelbaar.. 7360 kg kroonkurken met een opbrengst van €1472,-, dit bedrag hebben ze zelf nog aangevuld tot €1500,- echt ongelooflijk. Nog steeds sprakeloos!! Wat een groot bedrag, mooi gebaar! En vooral wat een lieve mensen! Blij dat we deze mensen hebben mogen ontmoeten. Nogmaals dankjewel namens ons allemaal.

Vrijdag 14 Augustus 2020

Bij deze de nieuwe tussenstand..
Onze dank aan iedereen die ons helpt, steunt en op wat voor manier ook hun steentje bijdragen!! Onze dank is groot! 😘😘

Dikke knuffel namens Lars

Zaterdag 8 Augustus 2020

HRB Metaalrecycling helpt mee met "Help Lars Opweg". Vanaf vanmiddag hebben zij buiten hun terrein een container staan voor ijzer en metalen die u aan "Help Lars Opweg" kunt doneren de gehele opbrengst ervan gaat naar Lars toe!

Dag en nacht kunt u langskomen om uw ijzer en of metalen in de bak te komen doen.

Elke kg is welkom en zijn wij super blij mee!

HRB Metaalrecycling zit aan de Etruskenweg 2 te Oss.

Donderdag 6 Augustus 2020

Hierbij de nieuwe tussenstand! We zijn goed op weg!! En we gaan gewoon door! Iedereen die ons tot nu toe heeft geholpen ontzettend bedankt!! 

Donderdag 6 Augustus 2020

Onze vrienden Sandra en Barry van B&B Boomkens Ranch in Rijsbergen willen graag ook een steentje bijdragen en hebben daarom een spaarpotje voor Lars neergezet waar voor nu alle fooien in gaan. Deze worden volledig gedoneerd aan de Actie "Help Lars Opweg".. Wat ontzettend lief!!

Woensdag 5 Augustus

Nu ook een mooie actie van Silvia van Made With Love in Druten.

Ze verkopen Drinkbekers, emmertjes en tasjes gevuld met kralen voor onze actie voor Lars.

De artikelen kosten €1,50 per stuk en de gehele opbrengst gaat in het potje van Lars. 

Super lief!

Maandag 3 augustus 2020

Wat hebben we na de uitzending van Hart van Nederland onwijs veel lieve reacties gekregen.

We doen ons best alle mailtjes te beantwoorden, maar het kan door de drukte soms wat langer doren voordat u een reactie krijgt. Bij deze willen wij iedereen nogmaals bedanken die aangeboden heeft kroonkurken in te zamelen en oud ijzer aan te bieden, ook onze dank aan alle mensen die een donatie hebben gedaan voor de rolstoelbus voor Lars! 

Onvoorstelbaar hoeveel lieve mensen er zijn! Dank jullie wel allemaal!!

Vandaag zijn we ook weer druk bezig geweest met oud ijzer in te zamelen. 

We hadden weer een volle aanhanger!! 

Maandag 3 augustus 2020

Gisterenavond is onze actie voor Lars bij Hart van Nederland op tv geweest.

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/oss-spaart-bierdoppen-voor-lars/

Vrijdag 31 Juli 2020

Hierbij de tussenstand na 2 weken. 

Fantastisch. 

We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle hulp, de kroonkurken, het oud ijzer en de giften die we krijgen. Hartverwarmend! Dankjewel! 

Hele lieve groetjes van ons allemaal 
en een dikke knuffel namens Lars

Vrijdag 31 Juli 2020

Na een weekje kroonkurken sparen en inzamelen, vandaag de kroonkurken gelost.

Wat zijn het veel!!

Ontzettend veel kroonkurken gedoneerd gekregen van fantastische lieve mensen. 

Vandaag gaan we ook ons eerste rondje maken langs verschillende horecazaken.

Donderdag 30 Juli 2020

Vandaag kreeg ik een berichtje van Nicole Bekkers. Zij wilde graag ook helpen met de actie voor Lars. Ze heeft de Jumbo in Berghem benaderd en mag daar een zuil bij de embalage neerzetten voor de actie “Help Lars Opweg”, zodat mensen die onze actie willen steunen daar hun statiegeld bonnetje in kunnen leveren. Haar kinderen waren zelf ook al een lege flessen actie voor Lars gestart en hebben daar al €20,- mee opgehaald😊
Hoe lief!! Dankjewel!!
Jullie zijn kanjers!

 

Zondag 26 juli 2020

Vandaag een interview gehad met het Brabants Dagblad. 
Zie de link hieronder (incl. filmpje)

https://www.bd.nl/oss-e-o/miljoenen-kroonkurken-nodig-om-zieke-lars-7-aan-rolstoelbus-te-helpen~aafe80af/

Zondag 26 Juli 2020

Vandaag de lege flessen van de flessenactie van de buurtkinderen ingeleverd.

De opbrengst hiervan was €36,85

Bij deze willen wij de kinderen uit de buurt nogmaals ontzettend bedanken voor deze lieve actie.

 

Vrijdag 24 Juli 2020

Gisteren werden wij enorm verrast met hele mooie posters voor onze actie. Wat zijn ze gaaf!! 

Bij deze willen we dan ook ArtiPrint BV (Angelenweg 131, 5349 TG Oss), en dan met name Marco de Rijk bedanken die geheel belangeloos 100 A3 en 100 A2 posters heeft ontworpen.

 

 

Woensdag 24 Juli 2020

Vanavond hebben de buurtkinderen een lege flessenactie gehouden in de straat. 

Alle lege flessen die ze opgehaald hebben daarvan gaat de opbrengst naar onze actie "Help Lars Opweg"

Hier zijn wij heel erg blij mee en namens ons dan ook bedankt aan alle kinderen uit de wijk.

Woensdag 22 Juli 2020

Vandaag precies een week geleden gestart met onze actie "Help Lars Opweg"

Ontzettend bedankt aan iedereen die ons steunt, en voor alle lieve reacties! 

Nog een extra bedankje voor alle lieve vrienden en onbekenden die een donatie hebben gedaan. 
Wij zijn jullie hier enorm dankbaar voor!! 

Bij deze de tussenstand na de eerste week!! Echt sprakeloos. Dit hadden wij niet verwacht.